20141005-125105.jpg

Jeg leder efter en sej case, som jeg kan bruge til min undervisning omkring sociale medier. Helt konkret skal jeg bruge en virksomhed, som lige netop står og skal til at lægge retningen for deres fremtidige digitale tilstedeværelse og som gerne vil udfordres og hjælpes på vej af mine studerende og jeg.

Jeg forventer, at I kan komme til mit undervisning den 1. december på Østerbro, og fremlægge jeres udfordringer, fortælle om jeres forretning, målgrupper, digital tilstedværelse og ambitioner. Dette skal ikke vare mere end en time inklusiv spørgsmål fra de studenrende. Dernæst skal man komme igen den 18. december for at høre de studerenes fremlæggelsen af den strategi vi har brugt tre uger på at udarbejde.

Man kan læse mere om selve kurset her og send mig rigtig gerne en mail på stmoso@gmail.com eller ring på 30832758 hvis det kunne være interessant.